Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Γεννήθηκε το 1968 στην Λακκιά Αμυνταίου Φλώρινας και έγινε μόνιμος κάτοικος του Δήμου το 1980 (Κάτω Ηλιούπολη , Εύοσμος , Κορδελιό – με χρονολογική σειρά). Φοίτησε στο (πρωτοϊδρυθέν τότε) 2ο Γυμνάσιο Ευόσμου και στο 2ο Λύκειο Ευόσμου. Κατόπιν εισήλθε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και απέκτησε πτυχίο Εκπαιδευτικού Ηλεκτρονικού Μηχανικού. Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεών του ως Έφεδρος Αξιωματικός εργάστηκε όλα τα επόμενα χρόνια σε Ελληνικούς και Πολυεθνικούς Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς με πλήθος επιτυχημένων έργων και συντονισμό ομάδων εργαζομένων σε Ελλάδα και Βαλκάνια. Απέκτησε Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Στρατηγική και Διοίκηση Τηλεπικοινωνιακών Οργανισμών (mini MBA), είναι εν ενεργεία Μεταπτυχιακός Φοιτητής , Ενεργό Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης, Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και Τομεάρχης Οικονομικών της ΔΗΜ.Τ.Ο Κορδελιού-Ευόσμου.

Επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος και πρόεδρος Συλλόγων Γονέων (Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο) στο Κορδελιό, Μέλος Ένωσης Γονέων, με ειλικρινή και συνεχή προσφορά προς τα παιδιά, τους γονείς και τα σχολεία.

Έχει μια υπέροχη οικογένεια, με την σύζυγο και τους δύο γιούς του (που συνεχώς διακρίνονται στον τομέα τους) και είναι περήφανος που κατοικεί στον Δήμο.

Γνωρίζει κάθε δρόμο και κάθε γειτονιά του Δήμου καθώς και την διαχρονική του μεταμόρφωση-εξέλιξη και συνομιλώντας με τους συνδημότες του ακούει και καταγράφει στην μνήμη του τα καθημερινά προβλήματα, ιδέες, απόψεις.

Παρακολουθεί επί σειρά ετών τις εξελίξεις και τα γεγονότα στον Δήμο και με το πρακτικό βλέμμα του μηχανικού, πιστεύει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της καθημερινότητάς.

Ώντας αισιόδοξος ως χαρακτήρας, θεωρεί ότι είναι ικανός να συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών του, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία του, με καλή διάθεση και χαμόγελο.

Σας προσκαλεί να συμμετέχετε ενεργά στην αξιολόγηση και επιλογή όλων αυτών που πληρούν τις προϋποθέσεις να είναι μέλη της αυριανής διοίκησης του Δήμου.

Η συμπόρευσή του με την υποψήφια Δήμαρχο Μαρία Μανούκα στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές προέκυψε από την ιδιαιτερότητα της δυναμικής που έχει ως αποτελεσματική, επιστημονικά καταρτισμένη και ικανή σε όλους τους τομείς που έχει εμπλακεί. Η Μαρία Μανούκα αποτελεί την προσφορότερη διέξοδο λύσης όλων αυτών που προσδοκούν οι κάτοικοι του Δήμου Κορδελιού–Ευόσμου από την Δήμαρχο. Είναι πάντα μια άξια συνεργάτιδα η οποία προσφέρει ήρεμα την ιδανική λύση για κάθε πρόβλημα σε πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας.

Σας προτρέπει να επιλέξετε Μαρία Μανούκα για Δήμαρχο στις επόμενες δημοτικές εκλογές