Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Κωνσταντοπούλου Παναγιώτα

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Παναγιώτα Κωνσταντοπούλου είναι κάτοικος στο δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου τα τελευταία 25 χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Σταύρο Φωτιάδη, στρατιωτικό στο επάγγελμα και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά.

Απασχολείται στον τομέα Υγείας – Ευεξίας ενώ διαθέτει και γνώσεις στο κομμάτι του μάρκετινγκ αλλά και του πεδίου της ψυχολογίας. Στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Ευόσμου και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γενικού Λυκείου Ευόσμου. Τα τελευταία 8 χρόνια ασχολείται ενεργά με τα κοινά.

Συμπορεύεται με την Μαρία Μανούκα γιατί της εμπνέει εμπιστοσύνη! Οραματίζεται με τα ίδια φωτεινά χρώματα, την Ανάπτυξη του δήμου μας.

Σας καλεί να τους εμπιστευτείτε και να αγωνιστείτε όλοι μαζί έτσι ώστε να πετύχουν ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, τον τόπο μας. 

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου