Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Κωτίδου Μαρία

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Μαρία Κωτίδου γεννήθηκε στην Ξηρολίμνη Κοζάνης το 1967 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, στο Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του πάρκου Ελπίδος. Παντρεύτηκε τον Ζαχαρία Μπακογλίδη, ο οποίος απεβίωσε το 2008. Μαζί του απέκτησε δύο κόρες και 4 εγγόνια.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα πιο συγκεκριμένα εδώ και 33 χρόνια είναι ιδιοκτήτρια επιχείρησης στο χώρο του επίπλου και της διακόσμησης.

Έχει ως χόμπι τον παραδοσιακό χορό, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε μέλος Ποντιακού Συλλόγου. Θέλει να συμμετέχει ενεργά στα κοινά του δήμου που μεγάλωσε και πλέον ζει με τα παιδιά και τα εγγόνια της για αυτόν τον λόγο επέλεξε να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου», με επικεφαλής τη Μαρία Μανούκα. Ο λόγος που συμπορεύεται με τη Μαρία Μανούκα είναι επειδή θεωρεί ότι διαθέτει την ικανότητα και την πυγμή να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για τον δήμο. Πρόκειται για μια νέα γυναίκα, «φρέσκια» στο στερέωμα της τοπικής αυτοδιοίκησης, με εμπεριστατωμένη άποψη και επιχειρηματολογία, η οποία μπορεί να φανεί αντάξια των προσδοκιών του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας. Είναι πολύ περήφανη που ανήκει στο συνδυασμό της Ανάπτυξης, καθώς αποτελείται από υποψήφιους που τους ενώνει η αγάπη για τον τόπο και τους συνδημότες.

Σας καλούν να τους στηρίξετε!

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου»!