Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Κώτσου Χρήστος Βαγγέλου

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Κώτσου Χρήστος είναι 25 ετών, γεννηθείς το 1998 στη Θεσσαλονίκη. Είναι μόνιμος κάτοικος του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και κατά συνέπεια άριστος γνώστης των δυνατοτήτων αλλά και των μελανών σημείων του Δήμου όπου μεγάλωσε και διαμένει. Έχοντας αποφοιτήσει από το Λύκειο μπήκε δυναμικά στην αγορά εργασίας και σήμερα απασχολείται επιτυχώς σε μία εταιρεία σιδηροκατασκευών. Τρέφει βαθύ σεβασμό για τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα θεωρώντας χρέος του ως νέος άνθρωπος να τα διαφυλάξει στο χρόνο και για τις επόμενες γενιές. Εξού και η ενεργή συμμετοχή του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σαρακατσάνων «Σταυραετός».

Η επιθυμία του για ουσιώδεις αλλαγές και η νεανική του ορμή για την πρόοδο του τόπου του τον οδήγησαν να ασχολείται ενεργά με τα κοινά και μάλιστα σήμερα να ζητάει τη ψήφο των συνδημοτών του, όντας στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα καθότι πιστευει από την πρώτη στιγμή στο όραμά της. Επιθυμεί να βοηθήσει ουσιαστικά και με πράξεις προκειμένου να έχουμε ένα καλύτερο αύριο στον τόπο. Ένα καλύτερο και πιο φωτεινό μέλλον για εμάς αλλά και για τις επόμενες γενιές του δήμου Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου!

Επομένως, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, θα συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου», αγωνιζόμενος και ο ίδιος για την γενικότερη ευημερία του Δήμου.