Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Λεμονή Ηρακλεία

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Ηρακλεία Λεμονή, γεννήθηκε στο Παλιούρι Χαλκιδικής το 1970 και μαζί με τον σύζυγό της έχουν αποκτήσει δύο παιδιά καθώς κατοικούν μόνιμα στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Ο γιος της είναι πτυχιούχος της σχολής Πολιτικών Μηχανικών, όπως και ο πατέρας του, ενώ η κόρη της σπουδάζει αρχιτεκτονική. 

Η ίδια έχοντας ολοκληρώσει οικονομικές σπουδές στη Θεσσαλονίκη και έχοντας λάβει πολλές πιστοποιήσεις στους τομείς των χρηματοοικονομικων, των ασφαλειών, της πυρασφάλειας και των πρώτων βοηθειών, σήμερα εργάζεται ως τραπεζική υπάλληλος σε μεγάλη τράπεζα του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου

Ο λόγος που υποβάλλει υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα είναι καθώς επιθυμεί να συμβάλλει ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών της. Τόσο από προσωπική εμπειρία όσο και μέσα από την καθημερινή της συναστροφή με πολλούς δημότες, είναι σε θέση να γνωρίζει τα μικρά αλλά και τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητάς. 

Με γνώσεις και όρεξη δεσμεύεται προς την τοπική κοινωνία να εργαστεί για την προώθηση των συμφερόντων των πολιτών, την βέλτιστη διαχείριση των δημοτικών πόρων και την καλυτέρευση των δημοτικών υπηρεσιών.

 Σας ζητάει να την εμπιστευτείτε!» «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»