Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Λεωνίδης Μιχάλης

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Ο Λεωνίδης Μιχάλης είναι Μηχανολόγος Μηχανικός. Κατοικεί στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου από το 1991. Είναι παντρεμένος με την οδοντίατρο Αθηνά Κοντογιάννη και έχουν δύο γιους, τον Δημήτρη (Οδοντίατρο) και τον Σταύρο (Μηχανικό λογισμικού). Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Εύοσμο, διατηρώντας τεχνικό γραφείο.

Στα πλαίσια της ιδιότητάς του, είναι Ενεργειακός επιθεωρητής ΥΠΕΝ, Ελεγκτής δόμησης ΥΠΕΝ, μέλος της επιτροπής αδείας άσκησης επαγγέλματος του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Διαιτητής επίλυσης διαφορών στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) και Τεχνικός ασφαλείας σε βιομηχανίες.

Η ενασχόληση με τα κοινά ως ενεργός πολίτης, βρισκόταν ανέκαθεν στα άμεσα ενδιαφέροντά του. Διετέλεσε Μέλος του ΔΣ του 15ου Δημοτικού σχολείου Ευόσμου, Μέλος του ΔΣ του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου και Μέλος του ΔΣ του 1ου ΓΕΛ Ευόσμου. Συμμετείχε στις κινητοποιήσεις για την αντισεισμική θωράκιση του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνοσερβικού Επιχειρηματικού Κέντρου και μιλάει άπταιστα Σερβοκροάτικα.

Βασική επιδίωξη όλων των δημοτών πρέπει να είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας του δήμου και η δημιουργία συνθηκών περαιτέρω οικονομικής ανάπτυξης.

Ως μηχανολόγος μηχανικός με την μακρόχρονη εμπειρία του και την γνώση της νομοθεσίας μπορεί να συμβάλει στην επίλυση των περιβαλλοντικών θεμάτων. Επίσης, επιθυμεί να αναδείξει τη σημασία της προσβασιμότητας στα ΑμεΑ. Είναι ανάγκη να προσδιοριστούν τα σημεία που χρειάζονται διαμορφώσεις ή νέες υλοποιήσεις, σε δομές της καθημερινότητας αλλά και σε χώρους αναψυχής και άθλησης μέχρις ότου κανείς πολίτης να μην αισθάνεται αποκλεισμένος.

Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκδηλώνει για τους τετράποδους φίλους. Έχοντας εδώ και 6 χρόνια ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά του, έναν σκύλο, οραματίζεται έναν δήμο που θα διασφαλίζει την ευζωία των κατοικιδίων, ενισχύοντας της φιλοζωικές οργανώσεις για τα αδέσποτα ώστε να υιοθετηθούν από οικογένειες, την αρμονική συμβίωση μεταξύ ανθρώπων και ζώων και τη δημιουργία πάρκων.

Έχει την πεποίθηση ότι η ενασχόληση με τα κοινά είναι υποχρέωση για όλους για την ουσιαστική ευημερία στον τόπο που συμβιώνουμε. Για τον λόγο αυτό, στις επερχόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου», καθώς αποτελεί ένα άτομο με ήθος, αξίες, δυναμισμό και ανιδιοτελής ανάγκη για προσφοράεί