Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Λιάκου Μαρία 

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Η Μαρία Λιάκου είναι κάτοικος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και κατέχει πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. 

Μάλιστα, επέκτεινε τις γνώσεις της παρακολουθώντας μεταπτυχιακά προγράμματα στον τομέα των ανθρωπιστικών επιστημών και πιο συγκεκριμένα στον κλάδο της εκπαίδευσης. 

Σήμερα εργάζεται ως Εκπαιδευτικός στον Νομό Κιλκίς όπου έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει – ως μέλος της παιδαγωγικής ομάδας του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ΚΕΠΕΑ Κιλκίς στη διοργάνωση σεμιναρίων και δράσεων όπως επίσης και επιμορφωτικών συναντήσεων σε συνεργασία με Πανεπιστήμια και ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Αποφάσισε να εμπλακεί ενεργά στην πολιτική δράση με σκοπό να συμβάλλει στην πρόοδο και την ευημερία του δήμου, με έμφαση στον τομέα της παιδείας. H πορεία μου στον χώρο της εκπαίδευσης με έχει διδάξει την αξία της παιδείας ως θεμέλιο για την ανάπτυξη μιας κοινωνίας. 

Ο στόχος της είναι να διασφαλίσουμε ένα ποιοτικό εκπαιδευτικό σύστημα που θα ευνοεί την ανάπτυξη κάθε παιδιού. Θέλει να εργαστούμε για να παρέχουμε στους μαθητές μας ένα καλά οργανωμένο και εμπνευσμένο περιβάλλον μάθησης, που θα ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, την κριτική σκέψη και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων. 

Μέσα από τον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου», με στόχο την πρόοδο και τη βελτίωση του δήμου μας υπό την καθοδήγηση της Μαρίας Μανούκα, θα μπορέσουμε να εργαστούμε τόσο για την παιδεία όσο και για τη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών του δήμου μας, για την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της κοινωνικής συνοχής. 

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».