Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Λυμπέρης Κωνσταντίνος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Ο Κωνσταντίνος Λυμπέρης, γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 1980 και είναι κάτοικος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Από το 1997 βρίσκεται ανελλιπώς στην αγορά εργασίας και έχει απασχοληθεί σε διάφορους τομείς αντιμετωπίζοντας και φέρνοντας εις πέρας ευρεία γκάμα επαγγελματικών προκλήσεων.

Έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, ως ηλεκτρολόγος, εργάτης Αρχαιολογίας στο Μετρό Θεσσαλονίκης, εργατοτεχνίτης, εργάτης στην επεξεργασία του σιδήρου, και επόπτης σε σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας ενώ διαθέτει και πολυετή εμπειρία στην ιδιωτική φύλαξη και παροχή προστασίας.

Για επτά ολόκληρα χρόνια κατοικούσε στην περιοχή του Ευόσμου ενώ τα τελευταία τρία χρόνια κατοικεί στο Κορδελιό. Ζει κινείται στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου και γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα και των δύο περιοχών και τις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι δημότες. Για αυτό το λόγο αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά του δήμου και να στηρίξει την Μαρία Μανούκα.

Συστρατεύεται, λοιπόν, στο πλευρό μιας νέας και πολλά υποσχόμενης γυναίκας που είναι αποφασισμένη «να εργαστεί σκληρά» για να ζουν οι δημότες σε έναν νέο, σύγχρονο και ασφαλή δήμο. 

Σας καλούν να είστε και εσείς μαζί τους!

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου»