Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Μάλγαρης Αναστάσιος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Τάσος Μάλγαρης, διαμένει στο Ελευθέριο Κορδελιό και είναι περήφανος σύζυγος και πατέρας 2 παιδιών. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και παράλληλα απασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική όντας ερμηνευτής.

Ως κάτοικος του Ελευθερίου Κορδελιού, έχει βιώσει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην περιοχή και πιστεύει ότι μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη του τόπου μέσω της συμμετοχής του στα κοινά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».

Στις προτεραιότητές του είναι η ενίσχυση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου είναι μια αναπτυσσόμενη και δυναμική περιοχή με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και παράδοση. Πιστεύει ακράδαντα ότι η πολιτιστική ανάπτυξη είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, γι΄αυτό και πρέπει να προωθηθεί με νέες δράσεις και πρωτοβουλίες.

Ακόμη, ως πατέρας προτάσσει την ασφάλεια των παιδιών και την πάταξη της εγκληματικότητας όπως επίσης και τη δυνατότητα δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας προκειμένου να μπορούν οι νέοι άνθρωποι να επιλέγουν τον δήμο μας ως τόπο διαμονής.

Αποφάσισε να στηρίξει τη Μαρία Μανούκα, διότι έχει αποδείξει με το ήθος και τις αρχές της πως είναι η πλέον αξιόλογη επιλογή για τον δήμο. Η δουλειά και η δέσμευσή της στον τομέα του πολιτισμού, της κοινωνικής μέριμνας αλλά και της σχολικής στέγης τον κάνει να αισιοδοξεί πως μαζί μπορούν να κάνουν τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου έναν καλύτερο τόπο για όλους μας. Σας καλεί να τους στηρίξετε.

Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμο