Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Μάρκου Μιχαήλ 

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Μιχαήλ Μάρκου είναι επαγγελματίας στρατηγικός διαμεσολαβητής με πολυετή εμπειρία, από την ανάπτυξη λογισμικού και τη δικτυακή μηχανική έως την επιχειρηματική στρατηγική.

Εκτός από την επαγγελματική του δραστηριότητα, αφιερώνει χρόνο και ενέργεια σε δράσεις εθελοντισμού. Έχει στηρίξει -με ποικίλους τρόπους- οργανώσεις όπως η ActionAid, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και ο Αδέσποτος Πλανήτης, δίνοντας τη συμβολή μου σε θέματα που τον απασχολούν.

Συμμετέχει ενεργά σε δράσεις και πρωτοβουλίες που αφορούν τα καταφύγια ζώων στον Αδέσποτο Πλανήτη (StrayPlanet), καθώς πραγματοποιεί και σχετικές σπουδές, ως βοηθός κτηνιάτρου. Είναι αφοσιωμένος στην ενίσχυση της κοινωνικής ευημερίας μέσω των Πανεπιστημιακών σπουδών του όσο και μέσω της διεθνούς βοήθειας στην “ActionAid” και στους “Γιατρούς Χωρίς Σύνορα”. Ακόμη, η αξία του αθλητισμού κατέχει σημαίνοντα ρόλο στη ζωή του οδηγώντας τον μάλιστα και σε πανελλαδική διάκριση στο Δυναμικό τρίαθλο (Χρύσο Μετάλλιο).

Σαν επίτιμο μέλος του British Computer Society (BCS) διαθέτει εμπειρογνωμοσύνη σε τεχνολογικές λύσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, και εφαρμόζει αυτήν τη γνώση σε κοινωνικά ωφέλιμα έργα.

Τώρα, ως υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος, επιδιώκει να εφαρμόσει αυτές τις ικανότητες για να δημιουργήσει μια κοινότητα όπου όλοι μπορούμε να ευημερούμε. Πιστεύει ότι μαζί, δημιουργείται όχι μόνο μια κοινότητα, αλλά και μια δύναμη που μπορεί να προκαλέσει ριζική αλλαγή και αδιάλειπτη πρόοδο. Σας ζητάει να τον εμπιστευτείτε!

Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου.