Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Μίχου Μαρία

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Μαρία Μίχου κατοικεί στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου εδώ και 30 χρόνια. Είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης – Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού Marketing Analysis του Πανεπιστημίου Berkeley της Καλιφόρνια. Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες, αγγλικά, ιταλικά, γερμανικά και γαλλικά.

Εργάστηκε επί σειρά ετών ως στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών στον τομέα της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ. Παράλληλα δραστηριοποιείται στην συγγραφή και διόρθωση άρθρων εταιρειών του εξωτερικού. Η επαγγελματική της πορεία με κύριο στόχο την εξυπηρέτηση πελατών και την επίλυση προβλημάτων την οδήγησαν σε μία άκρως επικοινωνιακή και ανθρωποκεντρική στάση ζωής.

Λατρεύει την ανιψιά της Μαριάννα και τα δύο της σκυλιά Φοίβη και Έλσα, και τα τελευταία χρόνια είναι ενεργά φιλόζωη. Ελεύθερο πνεύμα με τόλμη και αυθορμητισμό οραματίζεται και αγωνίζεται για ένα καλύτερο μέλλον.

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες της αλλά και η επιθυμία της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί κίνητρο για να είναι υποψήφια με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα· ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα!

Θεωρεί χαρά, τιμή και ευθύνη την απόφαση να είναι κανείς υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά ταυτόχρονα και ένδειξη αγάπης για τον τόπο του.

Σας ζητώ να μας υποστηρίξετε!