Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Μαγόπουλος Σωτήριος 

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Σωτήρης Μαγόπουλος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου από το 1962. Επιχειρηματικά απασχολήθηκε στον χώρο της επισκευής αυτοκινήτου διατηρώντας συνεργείο αυτοκινήτων από το 1968 στην Ηλιούπολη, από το 1980 στον Εύοσμο και από το 1999 στο Ελευθέριο – Κορδελιό, όπου σήμερα συνεχίζουν την επιχείρηση τα 3 παιδιά του.

Η επιχειρηματικότητα και η ενασχόληση με τα κοινά αποτελούν μεγάλα και αναπόσπαστα κομμάτια της ζωής του. Γι΄ αυτό από το 1978 διατελεί μεταξύ άλλων Πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Αυτοκινήτων Ν. Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων και Μοτοποδηλάτων Ελλάδος (ΟΒΕΑΜΜΕ) και Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, απ΄ όπου αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης. Ακόμη, έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Κορδελιού – Ευόσμου (από το 2014-2016) και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα προσωπικού και συντονισμού όλων των υπηρεσιών του δήμου (2016-2019).

Ως άνθρωπος υπηρέτησε τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου από τη θέση του αιρετού, με μία διαδρομή σαράντα και πλέον χρόνων στα κοινά γνωρίζει εκ βάθους τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες και επίσης ξέρει πολύ καλά ότι μπορεί να συνεισφέρει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Ακόμη επιθυμεί να μπει ένα τέλος στην κατρακύλα που βιώνει ο Δήμος τα τελευταία χρόνια και να έρθουν επιτέλους καλύτερες μέρες σε όλους τους τομείς. Γι’ αυτoύς τους λόγους αποφάσισε να συστρατευτεί στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα, μιας επαγγελματικά καταξιωμένης, πολιτικά ηθικής και αποφασισμένης για αλλαγές γυναίκας, διεκδικώντας τη στήριξη και τη ψήφο των συνδημοτών του στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Οκτώβρη του 2023.

Θεωρεί ότι η παράταξη με επικεφαλής τη Μαρία Μανούκα θα πετύχει:

  • Να κάνει την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλεξίσφαιρο γιλέκο για τον κάθε δημότη
  • Να οικοδομήσει ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης για τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βορείου Ελλάδας
  • Να αυξήσει την προστιθέμενη αξία του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου προσελκύοντας επενδύσεις και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας
  • Να δώσει στην επιχειρηματικότητα νέα ώθηση και πνοή
  • Να πατάξει το παραεμπόριο που γονατίζει το υγιές επιχειρείν
  • Να βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων του δήμου
  • Να σταθεί σθεναρά στο πλευρό του κάθε δημότη

Δε ζητάει μόνο τη ψήφο σας, ζητάει την έμπρακτη συμμετοχή σας.
Για την επόμενη μέρα του 
Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.