Με αφορμή πρόσφατη συνάντηση που πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί στην ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου», κυρία Μαρία Μανούκα, με νέα σε ηλικία στελέχη του συνδυασμού της, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πιστεύω στην πολιτική της διεκδίκησης, των πράξεων και της αποτελεσματικότητας. Στην πολιτική που παράγει έργα και δεν αρκείται στη διεκπεραίωση. Στην πολιτική που ανοίγει δρόμους και αναβαθμίζει μέσα από στοχευμένες κινήσεις την ποιότητα ζωής των τοπικών κοινωνιών. Στην
πολιτική που δίνει ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους, τους εμπνέει και τους ενθαρρύνει να συμμετέχουν δραστήρια και δυναμικά στα κοινά ως ενεργοί πολίτες. Διότι οι νέοι μας είναι εκείνοι που πρέπει να διαμορφώσουν το μέλλον του τόπου τους προς όφελος των συμπολιτών τους.
Υπηρετώντας απαρέγκλιτα την παραπάνω αρχή, επέλεξα συνειδητά ο συνδυασμός μας “Μαζί στην ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου” να απαρτίζεται σε μεγάλο βαθμό από νέους ανθρώπους με σκοπό να σηματοδοτήσει ένα πνεύμα ανανέωσης και εκσυγχρονισμού στη λειτουργική
δομή του Δήμου.

Με τον τρόπο αυτόν βάζουμε τις βάσεις ώστε να περάσει ο Δήμος Κορδελιού- Ευόσμου στη νέα γενιά και τη νέα εποχή. Το μοντέλο αντίληψης, δηλαδή, που απαιτούν οι καιροί και οι αυξημένες προκλήσεις της εποχής. Τη νέα γενιά τη χρειαζόμαστε προκειμένου να δώσουμε ώθηση στο μέλλον και τη νέα εποχή προκειμένου να παρέχουμε στους συνδημότες μας καλύτερες υπηρεσίες.»

Μαρία Μανούκα
Υποψήφια Δήμαρχος
Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου
«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου»