Τα εύσημα στη διοίκηση και όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου - Κορδελιού, που εργάστηκαν σκληρά για την επιτυχημένη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, αποδίδει η υποψήφια δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου Μαρία Μανούκα.

Σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου» σημειώνει ότι η πρωτοβουλία του ΕΜΣΕΚ, με την υποστήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, έθεσε τις βάσεις για την καθιέρωση ενός θεσμού που θα δίνει πνοή στον δήμο.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η Μαρία Μανούκα: «Θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση και όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου-Κορδελιού για την εξαιρετική ιδέα να διοργανώσουν για πρώτη φορά τη Λευκή Νύχτα.

Η μαζική προσέλευση των συνδημοτών μας, το κέφι, η ζωντάνια και φυσικά τα άπειρα χαμόγελα, αποτελούν την επιβράβευση όσων συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε αυτή η δράση να γίνει πραγματικότητα. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία η οποία αποδεικνύει στην πράξη πως όταν υπάρχει θέληση, όραμα, αποφασιστικότητα και διάθεση προσφοράς, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Ακόμα και όταν το διοργανώνεις για πρώτη φορά.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης που πίστεψαν και υποστήριξαν το όλο εγχείρημα. Το βράδυ της 16ης Σεπτεμβρίου γεννήθηκε ένας νέος θεσμός, ο οποίος διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις να αποτελέσει στήριγμα της τοπικής αγοράς και οικονομίας, τον οποίο η παράταξη "Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου", ως νέα διοίκηση στον δήμο, θα στηρίξει ενεργά και αποφασιστικά».