Με αφορμήτις ντροπιαστικές εικόνες στο ΔΑΚ Ευόσμου, το Σάββατο 22 Απριλίου 2023, κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ για το πρωτάθλημα της EliteLeague-Eρρίκος Ντινάν, μεταξύ των ομάδων Αίας Ευόσμου-Ερμής Σχηματαρίου, ο οποίος διακόπηκε λόγω ολισθηρότητας του αγωνιστικού χώρου εξαιτίας του νερού που έσταζε από την οροφή στο παρκέ κατά τη διάρκεια βροχόπτωσης, η επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί στην ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου» και υποψήφια Δήμαρχος, Μαρία Μανούκα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δυστυχώς, για πολλοστή φορά, ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου έγινε πρώτη είδηση για το λάθος λόγο. Και η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τη διοίκηση Μανδαλιανού. Δεν είναι ανίκανη, είναι επικίνδυνη.

Πρώτα έβαλαν κουβάδες εντός του δημαρχείου επειδή έσταζε νερό από την οροφή κατά τη διάρκεια βροχόπτωσης. Μετά έβαλαν κουβάδες στο κλειστό γυμναστήριο του 6 ου Διαπολιτισμικού σχολείου του Κορδελιού. Το κακό τρίτωσε βάζοντας κουβάδες στο ΔΑΚ, αυτήν τη φορά κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ της δεύτερης εθνικής κατηγορίας.

Εάν δεν μπορούν να διαχειριστούν τα προβλήματα, εάν αδυνατούν να δώσουν λύσεις ακόμη και στα πιο στοιχειώδη ζητήματα, εάν δεν ξέρουν πως πρέπει να πορευτούν, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να παραιτηθούν.

Οι συνδημότες μας αξίζουν καλύτερη διοίκηση και προφανώς καλύτερες ημέρες.

Όταν μια δημοτική αρχήκυριολεκτικά “μπάζει νερά” με την πρώτη βροχή, πως θα αντιδράσει άραγε στις “πλημμύρες”;

Το θέμα δεν είναι ότι απλά δεν ξέρουν να βρίσκουν λύσεις. Το μέγα πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν! Γι’ αυτό προφανώς “πνίγονται” στις στάλες της βροχής και ψάχνουν απεγνωσμένα… κουβάδες για να κρύψουν την ανικανότητα τους.

Έως πότε θα ζούμε αυτήν την προσβολή; Έως πότε θα τους επιτρέπουμε να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας; Έως πότε θα ανεχόμαστε να εξευτελίζουν το δήμο μας;

Μαρία Μανούκα
Υποψήφια Δήμαρχος
Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου
«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου»