Με αφορμή τις τριτοκοσμικές εικόνες στο 6ο Διαπολιτισμικό σχολείο του Κορδελιού, όπου το κλειστό γυμναστήριο πλημμύρισε για πολλοστή φορά κατά τη διάρκεια μιας βροχόπτωσης, η επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί στην ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου» και υποψήφια Δήμαρχος, Μαρία Μανούκα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι εικόνες ντροπής, με τον διευθυντή του σχολείου και μελών του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων να σκουπίζουν τα νερά από το πάτωμα του κλειστού γυμναστηρίου του 6 ου Διαπολιτισμικού Σχολείου στο Κορδελιό, είναι η θλιβερή απόδειξη ότι η Παιδεία στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου μπάζει… νερά.

Παρά τις συνεχείς έγγραφες αναφορές προς τη δημοτική αρχή το πρόβλημα παραμένει άλυτο, επιβεβαιώνοντας αυτό που όλοι ξέρουμε. Ότι η διοίκηση Μανδαλιανού βλάπτει σοβαρά και στα ζητήματα Παιδείας.

Η μη επιδιόρθωση του προβλήματος δεν είναι αμέλεια. Είναι αδιαφορία!

Δεν πρόκειται για μια ακόμα κακή στιγμή, αλλά για μια κακή διοίκηση που θέτει σε κίνδυνο ακόμα και την ασφάλεια των μαθητών.

Δεν πρόκειται για ζήτημα ατομικής ευθύνης, αλλά για αδυναμία χάραξης και άσκησης υπεύθυνης πολιτικής προς όφελος των δημοτών.

Ο κ. Μανδαλιανός ας πάψει να επιθεωρεί μονάχα ασφαλτοστρώσεις, οι οποίες έτσι και αλλιώς θα υλοποιηθούν κα ας σκύψει πάνω από τα ουσιαστικά προβλήματα.

Μακάρι να μην “ενημερωθεί” για το θέμα όταν προκύψει κάποιος τραυματισμός στο - κατά τα άλλα - κλειστό γυμναστήριο του 6 ου
Διαπολιτισμικού Σχολείου Κορδελιού».

Μαρία Μανούκα
Υποψήφια Δήμαρχος
Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου
«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου»