Με αφορμή τις στιγμές χάους και ανοργανωσιάς και την απίστευτη ταλαιπωρία που βίωσαν οι συμμετέχοντες και οι θεατές στην παρέλαση που διοργάνωσε ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, η επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί στην ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου» και υποψήφια Δήμαρχος, Μαρία Μανούκα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για πολλοστή φορά γίναμε αυτόπτες μάρτυρες της ανικανότητας της δημοτικής αρχής να διοργανώσει άρτια παρέλαση.

Μαθητές, πρόσκοποι και φορείς συλλόγων ξεκίνησαν από την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος της οδού Νυμφαίου, στον Εύοσμο και κατέληξαν μετά από μακρά… πεζοπορία στην οδό Α. Παπανδρέου στο Κορδελιό.

Δυστυχώς, ακόμη μια γιορτή για την εθνική παλιγγενεσία στο δήμο μας μετατράπηκε σε απίστευτη ταλαιπωρία, εξαιτίας της αδιανόητης και εμμονικής απόφασης της δημοτικής αρχής να πραγματοποιείται ενιαία παρέλαση την 28η Οκτωβρίου και την 25η Μαρτίου.

Δέσμευση του συνδυασμού μας είναι ότι μετά τις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου θα πραγματοποιούνται ξεχωριστές παρελάσεις στις δυο δημοτικές ενότητες, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Είναι μια απόφαση η οποία αποτελεί καθολικό αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών αλλά και του εμπορικού κόσμου.

Άλλωστε, ξεχωριστές παρελάσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες πραγματοποιούν όλοι οι Καλλικρατικοί δήμοι της χώρας, οι δήμαρχοι των οποίων προφανώς γνωρίζουν καλύτερα τις ανάγκες των περιοχών τους και ασφαλώς έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από τον κ. Μανδαλιανό.

Επίσης, θα προχωρήσουμε στην επανασύσταση της φιλαρμονικής ορχήστρας του δήμου, η οποία διαλύθηκε με ευθύνη του Δημάρχου.

Όπως επισήμανα σε προηγούμενη ανακοίνωση, η διάλυση της φιλαρμονικής ορχήστρας του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου είναι ένα ακόμη πλήγμα στην πολιτιστική ανάπτυξη του δήμου μας και ενδεικτική της ανυπαρξίας και της αδιαφορίας της σημερινής διοίκησης.

Σε αυτά τα διαλυτικά φαινόμενα θα βάλουμε τέλος!

Γιατί ο Εύοσμος και το Κορδελιό μπορούν καλύτερα και αξίζουν καλύτερα!»

Μαρία Μανούκα

Υποψήφια Δήμαρχος

Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου»