Σήμερα 14 Μαΐου με αφορμή την ημέρα της μητέρας, η επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί στην ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου» Μαρία Μανούκα μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης περπάτησαν και μοίρασαν ευχές και χειροποίητα κολιέ στις μητέρες στην πλατεία Ευόσμου και στην πλατεία Κορδελιού.

Σε δήλωση που έκανε η υποψήφια δήμαρχος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου κυρία Μαρία Μανούκα επισήμανε ότι «σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, μια ημέρα αφιερωμένη σε εμάς, όλες τις μητέρες του κόσμου! Η μητρότητα είναι κάτι που αξίζει να τιμάται και να στηρίζεται, όχι μόνο σήμερα αλλά κάθε μέρα!

Ως ενεργό μέλος της κοινότητας αλλά και ως μητέρα δύο παιδιών, αναγνωρίζω, σέβομαι και προασπίζομαι τη μητρότητα με όλη την ομορφιά, την πολυπλοκότητα και τις προκλήσεις που αυτή περιλαμβάνει. Η μητρότητα δεν αποτελεί μόνο σημαντική ευθύνη αλλά και μια πολύτιμη συνεισφορά στην κοινωνία, καθώς βάζει τα θεμέλια για τις επόμενες γενιές!

Τόσο εγώ όσο και η παράταξη μας «Μαζί στην ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού- Ευόσμου» δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε τις μητέρες του Δήμου μας με προγράμματα και δράσεις που θα τους επιτρέπουν να επιτελέσουν τον ρόλο τους ως μητέρες και ως ενεργά μέλη της κοινότητας.»

Μαρία Μανούκα
Υποψήφια Δήμαρχος
Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου
«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου»