Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Πασχαλίδου Μαρία

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Γεννήθηκε στη Διαλογή της δημοτικής ενότητας του Ελευθερίου Κορδελιού το 1970. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο και είναι πτυχιούχος της τεχνικής Σχολής Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ενώ παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα Δημόσιας Διοίκησης. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Είναι παντρεμένη με τον Αναστάσιο Βασιλειάδη, ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων και μητέρα δύο παιδιών, της Δήμητρας, η οποία είναι πτυχιούχος ΠΕ Νοσηλευτικής και του Κωνσταντίνου που ακολουθεί μουσικές σπουδές.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Νηπιαγωγείου και του 5ου Δημοτικού Διαλογής.

Ακολούθως, εξελέγη μέλος στον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Ελευθερίου Κορδελιού. Με αφοσίωση υπηρέτησε ως μέλος στο φιλόπτωχο της ενορίας Τιμίου Σταυρού Διαλογής. Παράλληλα, ανέλαβε καίρια καθήκοντα ως μέλος στην Ένωση γονέων Ελευθερίου Κορδελιού και διετέλεσε πρώην πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας του Ελευθερίου Κορδελιού, θεσμοθετώντας πλήθος εκδηλώσεων με μεγάλη επιτυχία. 

Σήμερα, είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη του κ. Ιωάννη Καμαρινού «Ξεκινάμε από την αρχή».

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις τη Μαρία Μανούκα και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό της. Η γνωριμία της μαζί της της επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ελπίδα και όρεξη να ανατρέψουμε τα πράγματα από μια κατάσταση παγιωμένη.

Η εγκατάλειψη και η απαξίωση κάποια στιγμή πρέπει να λάβουν τέλος. Η υποψηφιότητα μιας γυναίκας είναι για συτήν μια όαση σε έναν χώρο, όπου η πλειοψηφία των ανδρών υπερτερεί.

Θα αγωνιστεί  με όλες της τις δυνάμεις για να ανταμείψει την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό της η κυρία Μανούκα και εύχεται να έχουν ένα ακέραιο προεκλογικό αγώνα, μακριά από προσωπικά συμφέροντα