Με αφορμή την εντυπωσιακή ανταπόκριση και τη δυναμική παρουσία των δημοτών του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου στην εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού «Μαζί στην ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου», η υποψήφια Δήμαρχος, Μαρία Μανούκα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ  από τα βάθη της καρδιάς μου τους εκατοντάδες συνδημότες που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στην εκδήλωση της Κυριακής, κατακλύζοντας κάθε γωνιά του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου. Η συγκλονιστική παρουσία τους μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με ορμή και αποφασιστικότητα προς όφελος των πολιτών.

Στην ομιλία μου κατέθεσα συγκεκριμένες προτάσεις, διότι θέλω να ενεργοποιήσω τα αντανακλαστικά της τοπικής μας κοινωνίας. Τα προβλήματα του Δήμου μας δεν είναι κομματικά, πρωτίστως είναι κοινωνικά και μας αφορούν όλους.

Από την πρώτη στιγμή έχω καταστήσει σαφές ότι η παράταξή μας δεν έχει χρώμα και ανήκει στους Δημότες. Πολιτευόμαστε πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογικές γραμμές. Έχω, ακόμα, καταστήσει σαφές πως λειτουργούμε ως “ομάδα” και πως δεν επιτρέπεται σε κανέναν ή καμία να προωθεί προσωπικές πολιτικές οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με την κοινή γραμμή που έχουμε οριοθετήσει. Αντίπαλος μας είναι μόνο τα προβλήματα του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και σύμμαχος μας οι πολίτες. Γι’ αυτούς βγαίνουμε μπροστά, γι’ αυτούς αγωνιζόμαστε προκειμένου να βελτιώσουμε την καθημερινότητά τους, προτείνοντας υλοποιήσιμες λύσεις. 

Στο πλαίσιο αυτό απευθύνω κάλεσμα συμπόρευσης σε όλες τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις της Αριστεράς, του Σοσιαλισμού, του Κέντρου και της Δεξιάς, παραμερίζοντας όλοι τα ιδεολογικά μας πιστεύω ώστε να αθροίσουμε δυναμική και μέσω της συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία να  προτείνουμε στους πολίτες ένα ελπιδοφόρο αύριο».  

Μαρία Μανούκα

Υποψήφια Δήμαρχος

Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου»