Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Μαρούδας Αντώνιος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Αντώνης Μαρούδας, γεννήθηκε το 1962 στο Κεφαλοχώρι Ημαθίας, και έκτοτε μετακομίσε στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου οικογενειακώς όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Ολοκλήρωσε το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου δίπλα στον Αστέρας και συνέχισε τις σπουδές του ως Εργοδηγός Μηχανολόγος στο Δημόκριτο.

Το στρατιωτικό του καθήκον το εκπλήρωσε στη Χίο, ενώ σε ηλικία 26 ετών εντάχθηκε στην Αστυνομία. Από το 1994 είναι ενεργό μέλος της συνδικαλιστικής κοινότητας της Αστυνομίας, με εκλογή του στο τοπικό συνδικαλιστικό συμβούλιο όπου υπηρέτησε και ως Αντιπρόεδρος Εξελέγην επίσης μέλος της Ομοσπονδίας των Αστυνομικών και υπηρέτησε μέχρι τη λήξη της αστυνομικής του καριέρας.

Παράλληλα με την συνδικαλιστική του δράση τρέφει ουσιαστικό ενδιαφέρον και για τα δημοτικά δρώμενα του τόπου του.

Με αποφασιστικότητα λοιπόν διεκδικεί -όχι για πρώτη φορά – τη στήριξη των συνδημοτών του για να προσφέρει αγόγγυστα τις υπηρεσίες του στον δήμο δίνοντας έμφαση στην κοινωνική πρόνοια και τα δημοτικά ζητήματα που αφορούν τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Θέλει να γνωρίζεται πως θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας για να διεκδικεί όλα τα δικαιώματα και τις παροχές που αναλογούν. Δείψτε του εμπιστοσύνη διότι γνωρίζεί πολύ καλά πως να το επιτύχει.