Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Μαυρομμάτη Άρτεμις

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Άρτεμις Μαυρομμάτη κατοικεί στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες. Μαζί με τον σύντροφό της έχουν αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά που αυτήν την στιγμή φοιτούν σε Γυμνάσιο, Λύκειο και Πανεπιστήμιο αντίστοιχα.

Τα τελευταία χρόνια είναι ελεύθερη επαγγελματίας και συγκεκριμένα απασχολείται ως έμπορος λαϊκών αγορών. Η δουλειά της την δίδαξε τη σημασία της επιμονής και της συνεργασίας. Ωστόσο, αυτό που την κινητοποιεί περισσότερο να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά είναι η επιθυμία της να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας και στις νέες γενιές του δήμου μας.

Με επικεφαλής τη Μαρία Μανούκα, είναι πεπεισμένη ότι μπορούν να επιτύχουν όλοι μαζί αυτόν τον στόχο. Θέλει να εργαστεί για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, την προώθηση της εκπαίδευσης και την υποστήριξη των νέων και των οικογενειών στην περιοχή μας.

Επιπλέον, έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα αδέσποτα ζώα και δεσμεύεται να αγωνιστεί για να τους δώσει την αξιοπρέπεια που τους αξίζει.

Σας ζητά να τους εμπιστευτείτε για να μπορέσουν να εργαστούν με αγάπη και αφοσίωση για το κοινό μας καλό.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»