Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Μιχαλούδη Αφροδίτη

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Η Αφροδίτη Μιχαλούδη, γεννήθηκε το 1971 και διαμένει στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Έχει ολοκληρώσει τη μαθητεία της σε επαγγελματικό Λύκειο, σήμερα εργάζεται στον τομέα της καθαριότητας σε ιδιωτική επιχείρηση, ενώ παράλληλα είναι εθελόντρια σχολική τροχονόμος.

Ιεραρχεί την καθαριότητα ως μία από τις βασικότερες υποχρεώσεις και αρμοδιότητες ενός δήμου, καθώς αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες μιας υγιούς και ευημερούσας κοινότητας. Ως εκ τούτου δεσμεύεται να εργαστεί για τη βελτίωση των υπηρεσιών καθαριότητας στην περιοχή μας. Θα επιδιώξει να προωθήσει πρωτοβουλίες για την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων, την ανακύκλωση και την ενίσχυση των προγραμμάτων καθαριότητας στους δρόμους και τους δημόσιους χώρους μας. 

Ακόμη, θέλει να ασχοληθεί εντατικά με την οδηγική συμπεριφορά διότι αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες ασφάλειας. Επιθυμεί να εργαστεί στην εφαρμογή προγραμμάτων ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης για την προώθηση της υπεύθυνης οδήγησης και της συμμόρφωσης προς τους κανονισμούς κυκλοφορίας.

Για τους παραπάνω λόγους αλλά και την γενικότερη ανάπτυξη του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου συστρατεύεται στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα και ταυτίζεται πλήρως με το όραμά της για έναν ασφαλή και εκσυγχρονισμένο Δήμο.

Σας ζητώ να τους στηρίξετε!