Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Μοτζάκης Ηλίας

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Ηλίας Μοτζάκης, κατοικεί στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου και απασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας έχοντας προηγουμένως σπουδάσει στην σχολή εμποροπλοιάρχων ΑΕΝ Μακεδονίας με ειδικότητα μηχανικού πλοίων.

Από νεαρή ηλικία, ανέλαβε δράση και αφοσιώθηκε στην προσφορά προς την κοινωνία καθώς πίστευε πως η συμμετοχή του θα μπορούσε να συμβάλλει θετικά στην πρόοδο και την ευημερία των συνανθρώπων του.

Μέσω της συμμετοχής του σε διάφορους πολιτικούς αυτοδιοικητικούς σχηματισμούς, μπόρεσε να αντιληφθεί τις προκλήσεις και τις ανάγκες της κοινότητάς και να διαμορφώσει στρατηγικές που ανταποκρίνονται σε αυτές.

Μέσα από τη συνεργασία με σωματεία και οργανισμούς, όπως οι ΑΧΕΠΑΝΣ, και μέσω της συμμετοχής του στην Ομοσπονδία Πατριωτικών-Ορθοδόξων Σωματείων, εργάζεται ενεργά για την προώθηση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου προς όφελος των πολιτών.

Επιπροσθέτως, ως κριτής αγώνων της ΕΚΑΣΘ στην καλαθοσφαίριση, τον ενδιαφέρει να προάγω τις αξίες της συνεργασίας, της ομαδικότητας και φυσικά σκοπεύει να συνδράμεί στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου.

Σας καλεί να τους στηρίξετε για να μπορέσουν να εργαστούν για μία κοινωνία που αναδεικνύει τις ανάγκες σας και πρωθεί την ευημερία όλων.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»