Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Μουμτζίδης Πέτρος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Μουμτζίδης Πέτρος γεννήθηκε το 1970 στο Offenbach am Main της Γερμανίας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ το 1991. Αποφοίτησε επίσης από τη Σχολή Διασωστών του Ε.Κ.Α.Β Θεσσαλονίκης το 1993. Για περίπου 5 χρόνια, εργάστηκε ως διασώστης στα ασθενοφόρα και στις κινητές μονάδες του Ε.Κ.Α.Β (166), αποκτώντας εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Έχει δύο υπέροχες κόρες, η μεγαλύτερη είναι τελειόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Δ.Π.Θ και η μικρότερη απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.

Το 2000, σε συνεργασία με το Ελληνικό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (Ε.Σ.Α.Ν), ιδρύσαμε πανελλαδικά το πρόγραμμα “Εκπαίδευση στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής (B.L.S)” με σκοπό να διαδώσουμε τις γνώσεις πρώτων βοηθειών και αναζωογόνησης στο ευρύτερο κοινό. Από το 2000 και μέχρι σήμερα, ασκεί το επάγγελμα του δασκάλου και από το 2003 συγκεκριμένα στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, υπηρετώντας σε διάφορα δημοτικά σχολεία της περιοχής( 1ο, 2ο, 5ο, 7ο, 9ο, 10ο, 12, 15ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου καθώς και στο 6ο Διαπολιτισμικό Σχολείο Κορδελιού). Παράλληλα τα χρόνια αυτά ασχολήθηκε για αρκετά έτη και ως κύριος εισηγητής με τις επιμορφώσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών πάνω στις Πρώτες Βοήθειες.

Παρότι είναι δάσκαλος, δεν θεωρείται πολιτικός. Ωστόσο, επιθυμεί μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους, και ιδίως για τα παιδιά που μεγαλώνουν στον δήμο. Θεωρεί ότι η ποιότητα ζωής πρέπει να συνοδεύεται από ασφάλεια και υψηλή παιδεία. Mε την υποψηφιότητά του στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα, του δίνεται η ευκαιρία να δραστηριοποιηθεί ακόμα περισσότερο σε θέματα αυτοδιοίκησης και δημόσιας υπηρεσίας.

Η επαγγελματική του πορεία, σε συνδυασμό με την εμπειρία του ως δάσκαλος και διασώστης, θα τον βοηθήσουν να συμβάλλει στην προώθηση της ασφάλειας, της παιδείας και της ποιότητας ζωής στον δήμο. Δεσμεύεται να αγωνιστεί για την ευημερία και την πρόοδο του δήμου συνολικά και να είναι εκεί για να εξυπηρετήσει και να ακούσει τους συμπολίτες.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».