Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Μούσιου Θωμαή 

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Θωμαή Μούσιου, είναι 44 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλατινή Κοζάνης και σήμερα κατοικεί στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου για πάνω από δύο δεκαετίες. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ με ειδίκευση στην οινολογία και μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Ελ. Κορδελιού.

Τα τελευταία 10 χρόνια, διατηρεί τη δική της επιχείρηση στον τομέα της παιδικής ψυχαγωγίας στο Κορδελιό. Δίπλα της βρίσκεται πάντα ο σύζυγος και ο 13χρονος γιος τους.

Είναι αποφασισμένη να στηρίξει την Μαρία Μανούκα, για να δημιουργήσουν από κοινού έναν Δήμο που θα βρίσκεται δίπλα στους πολίτες, ενασχολούμενος με τις καθημερινές τους ανησυχίες. Ως επαγγελματίας, μητέρα και πολίτης, ανησυχεί βαθύτατα για το θέμα της ασφάλειας. Οι ανεπαρκείς συνθήκες αστυνόμευσης που αντιμετωπίζουν καθημερινά τους αγγίζουν όλους. Επιπρόσθετα, ως μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Ελ. Κορδελιού, είναι σε θέση να κατανοήσει τα προβλήματα των συναδέλφων τις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις. Ακόμη, σε έναν Δήμο που αναζητά την ανάπτυξη, η καθαριότητα και οι συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων της είναι ζητήματα που δεν μπορούν να παραμεριστούν.

Μέσα από την αλληλεγγύη και τη συνεργασία όλων, πιστεύει πως μπορούν να χτίσουμε έναν Δήμο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα όνειρα των κατοίκων του, εξασφαλίζοντας έτσι ένα πιο λαμπερό μέλλον για την επόμενη γενιά.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»