Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Μπαλλάς Γεώργιος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Γεώργιος Μπαλλάς, είναι 34 ετών και ευτυχής πατέρας ενός παιδιού που έχει αποκτήσει με την σύζυγό του. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας με πολυετή εμπειρία στην εστίαση και κατοικεί στον Εύοσμο από το 2005.

Αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική ζωή του τόπου του, καθώς θέλει να προσφέρει ουσιαστικά στην τοπική κοινωνία. Θα πολιτευτεί στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα, καθώς πιστεύει πως η εξαίρετη επαγγελματική της διαδρομή, σε συνδυασμό με την κοινωνική της ευαισθησία, την καθιστούν ιδανική υποψήφια για τη θέση της Δημάρχου του δεύτερου μεγαλύτερου Δήμου της Βορείου Ελλάδας.

Στόχος του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας πιο δυναμικής και προοδευτικής τοπικής κοινωνίας, με φερέγγυα εκπροσώπηση των συμφερόντων των πολιτών. Θα επικεντρωθεί στην υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας.

Σας καλεί να τους στηρίξετε με την παράταξη “Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμο“.