Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Μπουγιουκλής Χρήστος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Ο Χρήστος Μπουγιουκλής, γεννήθηκε και έζησε στο δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου. Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Κατζούρη με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και τρία εγγόνια.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε το 1982 όταν και κατάφερε, με την υποστήριξη των συνδημοτών του, να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος. Έκτοτε ο κόσμος του δήμου τον τίμησε με την ψήφο του άλλες δύο φορές. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών, και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού. Υπήρξε επίσης πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου και των παιδικών σταθμών του δήμου.

Λάτρης του αθλητισμού, στο παρελθόν ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο παίζοντας στον Αγροτικό Αστέρα, και μετέπειτα ήταν προπονητής σε διάφορες ομάδες.

Το δήμο τον αγαπάει, γνωρίζει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι και είναι πεπεισμένος ότι η πολυετής του ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση του παρέχει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να συμβάλλει στην προσπάθεια της Μαρίας Μανούκα για την ανάπτυξη του δήμου Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου.

Η τιμιότητα και η εργατικότητα του έχει επιδείξει η επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου»Μαρία Μανούκα, αποτελούν τα εχέγγυα ότι θα υπηρετήσει με μαχητικότητα για τους κατοίκους του δήμου.

Ζητάει από όλους σας να τον στηρίξετε και να στηρίξετε στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές το συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου».