Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Μπομπόλη Ιωάννα

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

H Ιωάννα Μπόμπολη ανακοινώνει πως στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Ελ. Κορδελιού–Ευόσμου με το συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου»

Γεννήθηκε στις 16/03/1992 στη Ρόδο Δωδεκανήσου, όπου κι έζησε τα πρώτα της χρόνια. Σε ηλικία μόλις 5 χρονών μετακόμισε με την οικογένειά της στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, και από τότε είναι μόνιμος κάτοικος του δήμου Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου

Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2014) κι έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή (2016).Είναι κάτοχος σεμιναρίων Εκπαιδευτικής Ηγεσίας και Διοίκησης και μιλάει τρεις γλώσσες, αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.

Μετά την ολοκλήρωση των βασικών της σπουδών, το 2014, εργάστηκε για δύο χρόνια σε Κέντρο Μέσης Εκπαίδευσης στον Εύοσμο, ενώ από το 2016 έως σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε δημόσια σχολεία του Υπουργείου Παιδείας, ενώ στη συνέχεια αναφέρεται στην υποψηφιότητα της στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα:

Έχει εργαστεί σε δημοτικά σχολεία του δήμου μας και γνωρίζει τα προβλήματα που τα ταλανίζουν. Αυτή η άμεση επαφή της με τη σχολική πραγματικότητα και τις ανάγκες της, σε συνδυασμό με την επαφή της με τη γενικότερη ζωή και τα προβλήματα του τόπου, την με οδήγησαν στην απόφαση να θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές.

Συμπαρατάσσεται με τη νέα δημοτική παράταξη Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και στηρίζει τη Μαρία Μανούκα, μια γυναίκα με γνώσεις, θέληση και στόχους που θα βοηθήσει τον Δήμο μας να αλλάξει, να εξελιχθεί και να ανακτήσει την αξία του.

Ζητώντας την ψήφο εμπιστοσύνης σας στις εκλογές του Φθινοπώρου του 2023, είμαστε πεπεισμένοι πως θα προσφέρουμε λύσεις στα υπάρχοντα προβλήματα του δήμου μας και θα δημιουργήσουμε για όλους μας τις συνθήκες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής!»