Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Νάνου Σεβαστιανή (Σέβη)

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Σεβαστιανή (Σέβη) Νάνου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον δήμο Ευόσμου. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκτοτε δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται συνεχώς στον κλάδο της.

Διατηρεί από το 1992 ατομική επιχείρηση δραστηριότητας έργων Πολιτικού Μηχανικού, αναλαμβάνοντας πλήθος μελετών, επιβλέψεων και κατασκευών ιδιωτικών οικοδομικών έργων καθώς και δημοσίων έργων Οδοποιίας. Επίσης είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Εμπειρίας Κατασκευαστών, στο Μητρώο Ελεγκτών Δόμησης και στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών.

Επιλέγει να συστρατευτεί με την Μαρία Μανούκα και τον Συνδυασμό “Μαζί στην ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου” πιστεύοντας πως η τριακονταετής εμπειρία της σε τεχνικά -ιδιωτικά και δημόσια- έργα, θα ενισχύσει τη συνδρομή της στην υλοποίηση του προγράμματος της επικεφαλής της παράταξης, για την Ανάπτυξη που επιτέλους δικαιούται ο δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος της Βόρειας Ελλάδας.

Την απόφαση της να πορευτεί στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα, καθόρισαν καταλυτικά ο κοινός τρόπος σκέψης και η κοινή γλώσσα επικοινωνίας αυτοδημιούργητων γυναικών που μεγάλωσαν, εκπαιδεύτηκαν στην ίδια πολύπαθη γειτονιά του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και δραστηριοποιήθηκαν στη συνέχεια στον νευραλγικό και απαιτητικό τομέα της Κατασκευής. Σ΄ έναν χώρο -όπως της πολιτικής- που στερείται της γυναικείας ενσυναίσθησης και της ευελιξίας στην επίλυση προβλημάτων. Εν προκειμένω, αυτό το κενό οφείλουμε να το καλύψουμε αποτελεσματικά και άμεσα.

Άλλωστε, το κοινό και εφαρμόσιμο μότο της ζωής μας είναι: “δεν υπάρχει άλυτο πρόβλημα”.

Σας ζητάει να μας στηρίξετε για να αναμορφώσουμε από κοινού τον Δήμο μας!

Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».