Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Ναστούλης Σωτήριος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Σωτήρης Ναστούλης είναι κάτοικος Ευόσμου. Σήμερα διανύει το 41 έτος της ηλικίας του και απολαμβάνει να περνά ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τα τρία υπέροχα παιδιά του.

Οι σπουδές του στο ΤΕΕ-Φυσιοθεραπείας του έχουν προσφέρει πολύτιμες γνώσεις για τον τομέα της υγείας και τον βοήθησαν να αναγνωρίσει την αξία της ανεξαρτησία των ασθενών μέσω της φυσιοθεραπείας.

Επί σειρά ετών υπηρετεί αφοσιωμένα στον Στρατό. Πρόκειται για έναν νευραλγικό επαγγελματικό χώρο απ΄ όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία και δεξιότητες που θα βοηθήσουν σημαντικά σε ζητήματα διαχείρισης του δήμου. Διεκδικώντας τη ψήφο τον συνδημοτών του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές όντας στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» δεσμεύεται να επιδιώξει την ενίσχυση της διαφάνειας και την ανοικτή συνεργασία μεταξύ των κατοίκων του δήμου.

Ως κάτοικος της περιοχής, είναι βαθιά δεμένος με τους ανθρώπους και τα προβλήματά του δήμου, και σκοπός του είναι να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων. Γι΄ αυτόν τον λόγο αποφάσισε να πορευτεί μαζί με την Μαρία Μανούκα καθώς έχει αποδείξει τις ικανότητές της τόσο στον επαγγελματικό χώρο όσο και στην γενικότερη ενασχόλησή της με τα κοινά. Η ίδια μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης μπορούν να οδηγήσουν τον δήμο σε ένα καλύτερο μέλλον».

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».