Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Νεραντζάκη (Ζάχαρη) Αγγελική

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Αγγελική Νεραντζάκη (Ζάχαρη), γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες και κατοικεί από το 1995 στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Είναι παντρεμένη με τον Ζάχαρη Γεώργιο και έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά.

Είναι υπάλληλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου από το έτος 2000. Εργάστηκε σε διάφορες θέσεις, όπως το απαιτούσαν οι ανάγκες του Δήμου αποκτώντας πολύπλευρη γνώση.

Από νεαρή ακόμη ηλικία, ήταν ευαισθητοποιημένη για τα κοινά ζητήματα και έψαχνε πάντα τρόπους για να συνεισφέρει στην κοινωνία προς συμφέρον αυτής, ενδιαφέρον που ποτέ δεν την εγκατέλειψε έως σήμερα. Συγκεκριμένα συμμετείχε ενεργά ως μέλος των διοικητικών Συμβουλίων σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, καθ’ όλα τα έτη φοίτησης και των δύο της παιδιών σε όλες τις βαθμίδες των σχολείων του Δήμου μας. Συμμετείχε ως πρόεδρος της εργασιακής επιτροπής και ως μέλος του συλλόγου εργαζομένων του Νομού Θεσσαλονίκης.

Δεδομένης της πολυετούς εμπειρίας και γνώσης της ως υπάλληλος του Δήμου μας, με πλήρη ενσυναίσθηση και κοινωνική συνείδηση αποφάσισε να στηρίξει με μεγάλο ζήλο την παράταξη «Μαζί στην ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου» με επικεφαλή την Μαρία Μανούκα εντρυφώντας στην βέβαιη και κατακόρυφη πρόοδο και ανάπτυξη του Δήμου μας.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»