Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Νικολαΐδης Βλάσιος 

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Βλάσιος Νικολαΐδης, γεννήθηκε το 1974 στον Εύοσμο και μεγάλωσε εδώ. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο που σπουδάζει στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στην Καβάλα.

Εργάζεται ως οδηγός του ΟΑΣΘ γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα κυκλοφοριακά προβλήματα και τις ανάγκες των κατοίκων στον τομέα των συγκοινωνιών. Στο παρελθόν, δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του εμπορίου.

Έχει εκλεγεί κοινοτικός σύμβουλος Ευόσμου την περίοδο 2014-2019.

Γνωρίζοντας τις ελλείψεις και τις ανάγκες στον τομέα των συγκοινωνιών, αποφάσισε να συμπορευτεί με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα προκειμένου να δοθούν λύσεις.

Η αποδοτική διαχείριση των κυκλοφοριακών προβλημάτων και η ενίσχυση των δημόσιων συγκοινωνιών είναι οι προτεραιότητές του, προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στον δήμο.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου