Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Ντελεσπυρίδης Αλέξανδρος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Αλέξανδρος Ντελεσπυρίδης διανύει το 25 έτος της ηλικίας του. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ελευθέριο Κορδελιο. Οι γονείς του ζουν και εργάζονται στον ίδιο τόπο εδώ και πολλές δεκαετίες και η μητέρα του διατηρεί κατάστημα επι 22 συναπτά έτη στην περιοχή. Έχοντας αλληλεπίδραση από μικρή ηλικία με πολύ κόσμο έμαθε να ακούει πολύ προσεκτικά και να εντοπίζει τα προβλήματα του τόπου του και να αποζητά πρακτικές λύσεις.

Από νεαρή ηλικία αφοσιώθηκε στην πρακτική των πολεμικών τεχνών, ειδικότερα του ταεκβοντό κατακτώντας πολλές διακρίσεις σε αυτό τον τομέα. Αυτή η εμπειρία του δίδαξε την αξία της αφοσίωσης και της πειθαρχίας. Αυτές οι αρχές καθοδηγούν τη θέση του και την προσέγγισή του στην ζωή γενικότερα.

Υπηρέτησε στις ένοπλες δυνάμεις σαν δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις και μόλις τελείωσε με την θητεία του εντάχθηκε στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπηρετεί με τον βαθμό του ειδικού φρουρού στην μάχιμη ομάδα ΔΙ.ΑΣ Αθηνών.

Ως αστυνομικός, έχει μάθει να εργάζεται με στόχο την ασφάλεια και την ευημερία της κοινότητας. Θα αξιοποιήσει αυτές τις ικανότητες για να συνεισφέρει στην προστασία του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου από την εγκληματικότητα και να διασφαλίσει ένα ασφαλές και ειρηνικό περιβάλλον για τους κατοίκους. Γι΄αυτό στέκεται περήφανα στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα καθώς η ίδια διακρίνεται για την ευαισθησία της έναντι των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κάθε πολίτης.

Ονειρεύεται έναν εκσυχρονισμενο δήμο όπου θα χαιρόμαστε να κυκλοφορούμε στους δρόμους που θα σφίζουν και πάλι από πράσινο, γέλιο και ανθρωπιά! Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου.ί