Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Ξενάκη Μαρία

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Ξενάκη Μαρία, γεννήθηκε το 1982 μεγάλωσε στην ιδιαίτερη πατρίδα της στις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα στα Καλά Δένδρα Σερρών.

Κατοικεί στο Δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου από το 2004 είναι παντρεμένη με δύο παιδιά, τον Άγγελο 13 ετών και τη Ζωή 10 ετών.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2004, στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας και πιο συγκεκριμένα στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στις Σέρρες. Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια εξειδίκευσης στον τομέα της και μιλάει αγγλικά και ιταλικά.

Από το 2004 εργάζεται στο λογιστήριο γνωστής αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ και τα τελευταία δύο χρόνια διατηρεί κατάστημα λιανικής στον Εύοσμο με γυναικείες τσάντες και αξεσουάρ.

Μέχρι και σήμερα συμμετέχει ενεργά σε διάφορους συλλόγους ως πολίτης και είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 16ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου.

Ήρθε η ώρα λοιπόν, έχοντας γνώση του τι χρειάζεται ο δήμος της καρδιάς της, να προσφέρει και έμπρακτα τις γνώσεις της υποστηρίζει και στηρίζει τη Μαρία Μανούκα και το συνδυασμό της «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου».

Με το όραμά της, την εργατικότητά της και το ήθος της είναι σίγουρη ότι θα καταφέρουν πολλά, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη.

Σας καλεί λοιπόν να τους στηρίξετε στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές με το συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα, της δικιάς μας Μαρίας.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου»!