Τις 7 πρώτες δεσμεύσεις για τη μετάβαση του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου στην εποχή του αυτονόητου, της προόδου και της συλλογικής ευημερίας παρουσίασε η υποψήφια Δήμαρχος, Μαρία Μανούκα.

Συνομιλώντας με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου», επισήμανε ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι ο δήμος να ανταποκρίνεται ποιοτικά και αποτελεσματικά στη θεσμική αποστολή του, αλλά και στις ανάγκες των δημοτών.

Αναφορικά με τις κεντρικές της κατευθύνσεις για την αυτοδιοικητική θητεία της περιόδου 2024-2029 η κυρία Μανούκα γνωστοποίησε ότι κεντρικές της κατευθύνσεις είναι η αντικατάσταση του συνόλου του φωτισμού στις οδούς και στις πλατείες του δήμου με λαμπτήρες τεχνολογίας LED, η μείωση των δημοτικών τελών, η ολοκλήρωση του νέου Τοπικού Χωρικού Σχεδίου, η εκπόνηση νέας κυκλοφοριακής μελέτης, η σύσταση αντιδημαρχίας Ασφάλειας, η ενίσχυση της δημοτικής συγκοινωνίας, καθώς και η ανάπλαση-αναβάθμιση όλων των γηπεδικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται στη δικαιοδοσία του δήμου, παράλληλα με τα μείζονος σημασίας αθλητικά έργα που πρέπει να ολοκληρωθούν μετά τη 15ετή εγκατάλειψή τους, όπως το κολυμβητήριο και το γήπεδο άνωθεν του περιφερειακού.

Σύμφωνα με την ίδια: «Στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου οι συνδημότες μας θα κληθούν με την ψήφο τους να αξιολογήσουν το πρόγραμμα κάθε συνδυασμού που φιλοδοξεί να διοικήσει τον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου. Δεν θα κρίνουν τις προθέσεις, αλλά θα γίνουν συμμέτοχοι στη διαμόρφωση του αύριο του τόπου μας επιβραβεύοντας το όραμα, την αποτελεσματικότητα και τη διαχειριστική ικανότητα της επόμενης δημοτικής αρχής.

Οι δικές μας προτεραιότητες είναι ξεκάθαρες. Πάνω από όλα ο δημότης! Του αξίζει ο μέγιστος σεβασμός, για αυτό και εμείς ενσωματώνουμε στο πρόγραμμα μας καινοτόμες πολιτικές και δράσεις που υπηρετούν το “εμείς”, προτάσσουν το κοινό καλό και σηκώνουν τις γειτονιές μας ψηλότερα.

Βγαίνουμε μπροστά γιατί στις 9 Οκτωβρίου θέλουμε στον τόπο μας να πνέει νέος αέρας. Είμαστε έτοιμοι να… βουτήξουμε στην καθημερινότητα, γιατί στην αυτοδιοίκηση δεν κρίνεσαι από το τι λες αλλά από το τι κάνεις».

Μαρία Μανούκα
Υποψήφια Δήμαρχος
Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου
«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου»