Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Πάλης Παύλος Αντώνης

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Ο Πάλης Παύλος Αντώνης έχει γεννηθεί στην Βόρεια Ήπειρο, είναι 37 ετών, πατέρας δύο παιδιών, του Κωνσταντίνου και της Αικατερίνης, σύζυγος της Γεωργίας Ιωσηφίδου.

Μένει εδώ και πολλά χρόνια στο Κορδελιό, έχει αποφοιτήσει από την τεχνική επαγγελματική σχολη (ΤΕΛ) Ευόσμου και σήμερα εργάζεται ως βοηθός υδραυλικού, έχοντας στην κατοχή του δίπλωμα βοηθού και τεχνίτη υδραυλικών και θερμικών εγκαταστάσεων όπως επίσης και δίπλωμα τεχνίτη αερίων, στερεών και υγρών καυσίμων. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια διατηρεί με επιτυχία τεχνική εταιρία ανακαινίσεων.

Την προηγούμενη εκλογική περίοδο του 2019 είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει τη θέση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Σήμερα 4 χρόνια μετά, η απόφασή του να συμβάλλει στην ανάπτυξη και βελτίωση της τοπικής μας κοινωνίας είναι πιο ισχυρή από ποτέ. Αυτήν τη φορά, πορεύεται στην παράταξη της Μαρίας Μανούκα καθώς μέσα από την συγκεκριμένη ομάδα με σωστό προγραμματισμό και αποφασιστικότητα μπορεί να διαμορφωθεί ένας δήμος – πρότυπο για όλους τους άλλους. Η επικεφαλής της παράταξης Μαρία Μανούκα, έχει αποδείξει πολλάκις πως είναι άνθρωπος των έργων και όχι των κούφιων υποσχέσεων.

Πιστεύει στον δημοκρατικό διάλογο και την ακρόαση των αναγκών των πολιτών, και θα εργαστεί σκληρά για να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα της κοινότητας. Σας καλεί να τον στηρίξετε!

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»