Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Παπαβραμίδου Μαρία

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Μαρία Παπαβραμίδου γεννήθηκε στο Ελευθέριο Κορδελιό όπου διαμένει μέχρι σήμερα. Σπούδασε και αχολήθηκε για χρόνια με τη δημοσιογραφία, ενώ σήμερα απασχολείται ως ελεύθερη επαγγελματίας.

Πιστεύει στην ενεργή συμμετοχή στις υποθέσεις της τοπικής μας κοινωνίας και μεριμνά για τον τόπο της. Συμπορεύεται με την Μαρία Μανούκα στον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» καθώς πρόκεται για έναν άξιο, εργατικό και δραστήριο άνθρωπο που μπορεί να εμπνεύσει και να διεκδικήσει καλύτερες μέρες για τον δήμο μας.

Εξίσου αξιόλογα είναι όλα τα στελέχη του συνδυασμού. Με γνώσεις, εμπειρία, όρεξη, αξίες και σχέδιο ζητάνε να τους εμπιστευτείτε για ένα πιο φωτεινό μέλλον με ομορφότερες και καθαρές γειτονιές, αυξημένο αίσθημα ασφάλειας και περισσότερο πράσινο προπαντός για τα παιδιά μας.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»