Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Παπαδοπούλου Φωτεινή 

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Φωτεινή Παπαδοπούλου, διαμένει στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου και δραστηριοποιείται στο εμπόριο. Ως ελεύθερη επαγγελματίας από το 2000 στη βιοτεχνία ρούχων που δημιούργησε, έχει μάθει την αξία της επιχειρηματικότητας και της συνεργασίας. Η ενασχόλησή της με το ένδυμα ήρθε ως φυσική απόρροια των σπουδών της στον τομέα του σχεδιασμού ρούχων. Ακόμη, έχει σπουδάσει τεχνολογία τροφίμων αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις γύρω από τον νευραλγικό τομέα της παραγωγής, επεξεργασίας και διανομή τροφίμων.

Μετέπειτα εργάστηκε για μία τριετία ως αεροσυνοδός. Εκεί, διδάχτηκε τη σημασία της εξυπηρέτησης και της συνεργασίας με διάφορους ανθρώπους από άλλες χώρες και πολιτισμούς.

Αποφάσισε να στηρίξει την κα. Μαρία Μανούκα και να συμμετάσχει στην παράταξη “Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου”, διότι μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για ένα δυναμικό μέλλον για τον δήμο μας. Η ίδια έχει αποδείξει τον δυναμισμό και την ικανότητά της να επιτύχει πραγματικές αλλαγές και να ακούει τις ανάγκες των πολιτών.

Προσωπικά, επιθυμεί να επισημάνει την ιδιαίτερη σημασία που δίνει στην υποστήριξη και ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου. Αναγνωρίζει τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν αυτές οι επιχειρήσεις στην τοπική οικονομία και την κοινωνική ζωή μας.

Σας καλεί, λοιπόν, να την δείξετε την εμπιστοσύνη σας και να την στηρίξετε στην προσπάθειά της για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου.