Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Παπαδόπουλος Γρηγόριος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος κατοικεί στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Εργάζεται ως πωλητής αυτοκινήτων. Έχει λάβει εκπαίδευση τεχνικού ανανεώσιμων πηγών ενέργειας φωτοβολταϊκών και αιολικών πάρκων.

Η αφοσίωσή του στον τομέα της ενέργειας και η προσήλωσή του στην αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος ξεκίνησαν από την εκπαίδευσή του ως τεχνικού ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ειδικότερα φωτοβολταϊκών και αιολικών πάρκων. Η συνειδητοποίηση της σημασίας της βιώσιμης ενέργειας για την προστασία του περιβάλλοντος τον έχει διαμορφώσει ως άνθρωπο και επαγγελματία.

Κατοικώντας στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, αντιλαμβάνεται πλήρως τις περιβαλλοντικές προκλήσεις της περιοχής. Με συνεχή ενημέρωση και έρευνα στον χώρο, έχει αποκτήσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να συμβάλλει αποτελεσματικά στην προώθηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και την ανάπτυξη του τομέα στον δήμο.

Στηρίζει την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» και την υποψήφια δήμαρχο, κ. Μαρία Μανούκα, γιατί πιστεύει ότι η ομάδα έχει τη δυναμική, την εμπειρία και την αφοσίωση που απαιτούνται για να προωθηθούν αλλαγές και να επιτευχθεί πραγματική ανάπτυξη στον δήμο.