Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Παπαδόπουλος Περικλής

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Περικλής Παπαδόπουλος, γεννήθηκε το 1975, μεγάλωσε στη 5η συνοικία του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Διατηρεί μία ευτυχισμένη οικογένεια με την Αθανασία Παπαδοπούλου και τα δυο τους παιδιά.

Από το 1996, είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των κατασκευών, με ειδίκευση στα χωματουργικά και τα τεχνικά έργα. Μάλιστα, από το 2011, συμμετέχει ως ιδιοκτήτης σε μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες της δυτικής Θεσσαλονίκης στον τομέα των χωματουργικών και της διαχείρισης οικοδομικών αποβλήτων. Έχει συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στις κατασκευές, εντός και εκτός συνόρων, συμβάλλοντας στην υλοποίηση σημαντικών έργων.

Κατέχει πτυχίο τεχνικού ασφαλείας και στο παρελθόν υπηρέτησε ως έφεδρος υπαξιωματικός των καταδρομών. Είναι επίσης ταμίας στο σωματείο ιδιοκτητών μηχανημάτων έργων Μακεδονίας – Θράκης Θεσσαλονίκη.

Αποφάσισε να καταθέσει την υποψηφιότητά του σε αυτές τις εκλογές, διότι πιστεύει στην αξία της συμμετοχής όλων μας στη δημόσια ζωή. Είναι καιρός να χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ανησυχίες, για να έρθει αλλαγή στον Δήμο, να απελευθερωθεί από την απραξία που τον σκέπαζε τα τελευταία χρόνια και να βελτιώθεί η καθημερινότητα και το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».