Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Πασχαλέρης Σωκράτης

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 20 Μαρτίου του 1985 και τα τελευταία 23 χρόνια διαμένει στο δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Από το 2006 ανήκει στην οικογένεια του ένδοξου Πυροσβεστικού Σώματος. Είναι απόφοιτος της Πυροσβεστικής Ακαδημίας (Σχολή Πυροσβεστών) και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας (Σχολή Αρχιπυροσβεστών) και φέρει τον βαθμό του Πυρονόμου. Είναι Αντιπρόεδρος Α’ της Ένωσης Πυροσβεστών Κέντρ. Μακεδονίας ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια κατείχε την θέση του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων & Τύπου.

Ο συνδυασμός στον οποίο συμμετέχει «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα αποτελεί την επιλογή που μπορεί να οδηγήσει τον τόπο σε ένα καλύτερο αύριο.

Επιβάλλεται η ανατροπή της υφιστάμενης προβληματικής κατάστασης, των παγιωμένων και ξεπερασμένων νοοτροπιών.

Βασικό του μέλημα είναι η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας ώστε τα αυτονόητα να πάψουν να αποτελούν μείζονα προβλήματα και αντικείμενο πελατειακών σχέσεων. Δεν υπάρχουν περιθώρια να χαθούν και άλλες ευκαιρίες, να χαθεί επιπλέον χρόνος.

Οφείλουν να δείξουν εμπιστοσύνη στη νέα γενιά.

Συμμετέχει σε αυτόν τον αγώνα από βαθιά αγάπη για τον τόπο του και ειλικρινή αγωνία για το αύριο.

Θέλει το Ελ. Κορδελιό και ο Εύοσμος να ανήκουν σε έναν Δήμο πρότυπο, δημιουργικής και ισόρροπης ανάπτυξης σε όλους τους τομείς, σε έναν Δήμο που οι λέξεις μελέτη, σχεδιασμός, υλοποίηση, εμπιστοσύνη, διαφάνεια, συμμετοχή, ισονομία και ισοπολιτεία θα αποκτήσουν και πάλι το πραγματικό τους νόημα στην εφαρμογή.

Το 2019 εκλέχτηκε Σύμβουλος Κοινότητας Ευόσμου και θέλει να συνεχίσει να υπηρετεί με όλες του τις δυνάμεις τον μεγάλο αυτό σκοπό και με κοινή προσπάθεια μαζί με την Μαρία Μανούκα να οικοδομήσουν τον νέο Δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου.