Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Πασχαλίδου Ελένη

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Η Ελένη Πασχαλίδου είναι κάτοικος της περιοχής Ελευθερίου-Κορδελιού από το 2000 και έχει μια υπέροχη κόρη που λατρεύει. Οι ρίζες της προέρχονται από το Καζακστάν, ενώ από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.

Η ζωή της είναι άμεσα συνυφασμένη με την περιοχή της, όπου εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Από μικρή ηλικία ασχολείται με τον χορό και τον αθλητισμό, που αποτελούν σημαντικό μέρος της ζωής της. Η πολυπολιτισμική της προέλευση και η γλωσσική της ποικιλία – μιλάει ελληνικά και ρωσικά – της έχουν ανοίξει τον ορίζοντα για να επικοινωνεί και να αλληλεπιδρα με διάφορες κοινότητες.

Ως μητέρα μιας κόρης έχει ένα επιπλέον κίνητρο και έντονο το αίσθημα ευθύνης να επηρεάσει θετικά τον κόσμο γύρω της, προσβλέποντας σε ένα καλύτερο μέλλον για το παιδί της και για όλα τα παιδιά προωθώντας αξίες όπως η συνεργασία, η ενότητα και η αλληλεγγύη και επιδιώκει να δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά και οι νέοι μπορούν να αναπτύξουν τον δυναμισμό τους και να αποκτήσουν ένα πλούσιο πολιτιστικό υπόβαθρο.

Επιπλέον, προτίθεται να εργαστεί για τη βελτίωση και ανάπτυξη του δημόσιου χώρου, δημιουργώντας περιβάλλοντα που θα είναι ευχάριστα και προσβάσιμα σε όλους τους κατοίκους. Αυτοί είναι κάποιοι από τους λόγους που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά και να συμμετέχει ως υποψήφια κοινοτική σύμβουλος κορδελιού στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου», με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα.

Δεσμεύεται να αγωνιστεί για να αναβαθμιστεί ουσιαστικά η περιοχή που ζούμε και να μπορέσουμε να αναδείξουμε την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας. Σας ζητά να την εμπιστευτείτε!

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».