Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Παχυντερίδου Σοφία

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Η Σοφία Παχυντερίδου γεννήθηκε το 1992 στο Κορδελιό όπου και έχει μεγαλώσει. Ο πατέρας της λέγεται Σωτήρης Καρασαρίδης, είναι δημοσιογράφος και έτσι είναι γνωστός στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Είναι παντρεμένη και εχεί πτυχίο δημοσιογραφίας από ιδιωτική σχολή ενώ έχει ολοκληρώσει την πρακτική της στον fm100. Έχει ασχοληθεί με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ακουλουθώντας τα βήματα του πατέρα της, παρουσιάζοντας την εκπομπή του, “Γκολ και θέαμα” σε τοπικά κανάλια της Θεσσαλονίκης.

Το τελευταίο διάστημα είναι ιδιωτικός υπάλληλος και ασχολείται και με το wedding planning.

Αποφάσισε να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα θέλωντας να βοηθήσει τον τόπο.

Με την εμπειρία της στα ΜΜΕ και στο κομμάτι της οργάνωσης, πιστεύει ότι μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη της αθλητικής κοινότητας, την οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στον τόπο και την προώθηση της τοπικής αγοράς για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»