Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Πεσματζόγλου Σπυρίδων 

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Σπυρίδων Πεσματζόγλου γεννήθηκε το 1990 και έχει τη χαρά να είναι μόνιμος κάτοικος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, όπου τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται εκεί ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Από νεαρή ηλικία, ήταν ευαισθητοποιημένος για τα κοινωνικά ζητήματα και έψαχνε πάντα τρόπους για να συνεισφέρει στη κοινωνία. Συγκεκριμένα, στο Λύκειο, υπηρέτησε ως πρόεδρος του 15μελούς για 2 χρόνια. Αυτή η εμπειρία τον βοήθησε να οξύνει περαιτέρω τις επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές του ικανότητες.

Σήμερα, στην ενήλικη πια ζωή του αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά γιατί πιστεύει ότι έχει τη δύναμη, τη γνώση και κυρίως την ανάγκη να συνεισφέρει στην κοινότητα του Ευόσμου, που κατεβαίνει ως υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα, η οποία αποτελεί μία ανερχόμενη πολιτική δύναμη στον δήμο μας. Πρωταρχικό του μέλημα αποτελούν οι νέοι άνθρωποι του τόπου μας και το μέλλον τους εδώ, τόσο σε επαγγελματικό – επιχειρηματικό επίπεδο όσο και σε επιμορφωτικό επίπεδο.

Όλοι στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» είναι αποφασισμένοι να εργαστούν για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων του δήμου. Ζητά την υποστήριξη σας, όχι μόνο για την υποψηφιότητά του, αλλά για το κοινό μας όραμα: έναν δήμο που δουλεύει για όλους τους πολίτες του.»

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»