Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Πετρίδου Αναστασία

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Αναστασία Πετρίδου κατοικεί στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου. Είναι παντρεμένη και έχει δύο υπέροχες κόρες. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε κατάστημα λιανικού εμπορίου – λευκών ειδών και έχει διατελέσει υπεύθυνη στο τμήμα διακόσμησης αναλαμβάνοντας απαιτητικές αρμοδιότητες και διεκπεραιώνοντας πολύπλοκες εργασίες.

Ακόμη, ούσα μητέρα συμμετέχει ενεργά ως μέλος επί μία 10ετία σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και σήμερα διατελεί πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 3ο Γυμνάσιο Ευόσμου.

Η ενεργή συμμετοχή των πολιτών στους χώρους που κινούνται είναι πολύ σημαντική για την ίδια. Η πολιτική δράση είναι ο τρόπος για να διαμορφώσουμε το περιβάλλον μας και να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Γι΄ αυτόν το λόγο αποφάσισε η προσφορά της προς την κοινωνία να γίνει ανταποδοτική και στο κομμάτι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Συστρατεύεται με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με σκοπό να προσφέρει με συνέπεια και αφοσίωση στον δήμο μας για να βελτιώσουμε όλοι μαζί την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Στηρίζει την Μαρία Μανούκα διότι αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν να φέρουν πραγματική αλλαγή στην τοπική πολιτική σκηνή.

Σας ζητάει να τους στηρίξετε στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».