Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Ρετζέπης Ιωάννης

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Γεννήθηκε το 1966 στη Θεσσαλονίκη. Από το 2000 μένει μόνιμα στο δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού, φοιτητής στο Πολυτεχνείο του Δ.Π.Θ. και ενός κοριτσιού, μαθήτρια Γ΄ Λυκείου.

Είναι πτυχιούχος Δασοπόνος του ΤΕΙ Καβάλας και πτυχιούχος Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ..

Έχει εργαστεί ως συμβασιούχος στις αερομεταφερόμενες δυνάμεις δασοπυρόσβεσης στη Δασική Υπηρεσία (Δασαρχείο Θεσσαλονίκης) και από το 1996 μέχρι σήμερα εργάζεται στη Θηροφυλακή ως αναγνωρισμένος φύλακας θήρας από τον Υπουργό Περιβάλλοντος στις Κυνηγετικές Οργανώσεις, αρχικά στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμπελοκήπων και στη συνέχεια και μέχρι σήμερα στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας και Θράκης με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με παράλληλα καθήκοντα σε θέματα επιστημονικής και διοικητικής υποστήριξης.

Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Δασοπονικού Συλλόγου Ελλάδας, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θηροφυλάκων και μέχρι σήμερα κατέχει τη θέση του προέδρου του Σωματείου Θηροφυλάκων Κυνηγετικών Οργανώσεων και του εκπροσώπου στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Συμμετείχε και συνεχίζει να συμμετέχει ως ενεργός πολίτης στο Δήμο μας. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος στο Δ.Σ. του Σκακιστικού Συλλόγου Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και στο γονεϊκό κίνημα του Δήμου μας τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Υπηρέτησε σε αλλεπάλληλες θητείες στη θέση του Ταμία και του Γενικού γραμματέα της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ¨ο Αριστοτέλης¨, ήταν μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ευόσμου ενώ μέχρι σήμερα έχει την τιμή να κατέχει τη θέση του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ευόσμου.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου» της οποίας ηγείται η Μαρία Μανούκα καθώς πιστεύει στο όραμά της για μια νέα δημιουργική πορεία του δήμου.

Θεωρεί ότι η Μαρία Μανούκα αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη πρόταση για την επόμενη μέρα του δήμου.

Ζητάει από όλους σας να την στηρίξετε και να στηρίξετε στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές το συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου»