Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Ριζούδης Απόστολος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Απόστολος Ριζούδης γεννήθηκε στις 31 Μαΐου του 1968 στο Κουφόβουνο Διδυμοτείχου. Στο δήμο Ελ. Κορδελιού Εύοσμου εγκαταστάθηκε ως φοιτητής, όταν σπούδαζε στο τμήμα φυσικής αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Ως εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής πια, στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση δυτικής Θεσσαλονίκης και παράλληλα προπονητής ποδοσφαίρου UEFA B στις αναπτυξιακές ηλικίες, έρχεται καθημερινά σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του δήμου οι οποίοι του μιλούν για τις δυσκολίες και τις ανάγκες τους.

Αυτά τα χρόνια που ζει στην περιοχή με την οικογένειά του, βρίσκεται στον παλμό της ολοένα και μεγαλύτερης κοινότητάς, αφουγκράζεται την πλειοψηφία των νέων που έχουν την τύχη να κατοικούν στο δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου και ως εκ τούτου συμπαρατάσσεται στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα εκτιμώντας αφενός τον δυναμισμό της ως γυναίκα υποψήφια και αφετέρου τις ιδέες που πρεσβεύει.

Η απόφαση του να ασχοληθεί ενεργά με τον δήμο έχει ως γνώμονα την αλληλεγγύη και την ανάγκη να προσφέρει σε μια κοινωνία που αλλάζει συνεχώς με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου.

Πιστεύει πως ο χώρος των κοινών είναι πεδίο δόξης λαμπρόν για ανθρώπους που έχουν την ζέση να προσφέρουν στο σύνολο, κοντά σε ανθρώπους σαν την κυρία Μ. Μανούκα που είναι ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με το ευρύ κοινό.