Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Σακελλαρίου Χρήστος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Ο Χρήστος Σακελλαρίου έχει γεννηθεί στον παραδοσιακό Ελληνόπυργο, ένα μικρό χωριό της Καρδίτσας. Μέσα από την μακροχρόνια επαγγελματική του πορεία θα λέγαμε πως είναι εξοικειωμένος και απόλυτα συνειδητοποιημένος με το βάρος της ευθύνης, υπηρετώντας επί σειρά ετών την Ελληνική Αστυνομία και μάλιστα κατέχοντας νευραλγικές και καίριες θέσεις. Αποστρατεύτηκε το 2007 επιτρέποντας στον εαυτό του να συνεχίσει να προσφέρει αγόγγυστα στην κοινωνία από διαφορετικό μετερίζι αυτήν την φορά. Το 2014 αποφάσισε να εμπλακεί πιο ενεργά με τα κοινά μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η θέλησή του είναι σταθερή, διαχρονική και απόλυτα κατασταλαγμένη. Την ίδια αγάπη και αφοσίωση για τον δήμο Ελ. Κορδελιού-Ευόσμου εντοπίζει γενναιόδωρα και στην κυρία Μαρία Μανούκα.

Γι΄αυτό τον λόγο στηρίζει τη Μαρία Μανούκα και θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό της «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου» στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023.