Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμουα

Σεβαστοπούλου Αγάπη

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Αγάπη Σεβαστοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη Σουχούμι της Αμπχαζίας, παλιά πόλη Διόσκουροι. Από μικρά παιδιά τους μιλούσαν για την Ελλάδα με όμορφα λόγια, λάτρευαν την ελληνική γλώσσα και το 1992 ήρθαν στη Θεσσαλονίκη, όπου εγκαταστάθηκαν και ζουν μέχρι σήμερα.

Σπούδασε νοσηλευτική στην πόλη της Ρωσίας Λιουμπέρτσι και έχει πτυχίο «Ιατρικών Συσκευών Απεικονίσεων». Μπαίνοντας στην αγορά εργασίας, απασχολήθηκε σε μια μεγάλη κατασκευαστή εταιρεία της πόλης Σουχούμι. Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα εργάστηκε στην καθαριότητα οικιών αλλά και στον χώρο της εστίασης για αρκετά χρόνια. Στην πορεία (2008) διορίστηκε στο Νοσοκομείο του Κιλκίς όπου και εργάστηκε στο μεγάλο ενιαίο χειρουργείο για 9 μήνες και μετά με αμοιβαία μετάταξη ήρθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς» στο οποίο εργάζεται μέχρι σήμερα. Είχε την ευκαιρία να εργαστεί σε διαφορετικά τμήματα όπως το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), στην Παθολογική Κλινική, στο Τμήμα COVID-19, ενώ από το 2022 έως και σήμερα βρίσκεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του «Γεννηματά». Για την ίδια η νοσηλευτική είναι λειτούργημα!

Στον τομέα του πολιτισμού, αξίζει να αναφέρει πως είναι περήφανο μέλος της κοινωνικής και μορφωτικής οργάνωσης των Ποντίων «Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης».

Αποφάσισε να συστρατευτεί με την Μαρία Μανούκα και την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»  καθώς θεωρεί ότι τα θεμέλια για ένα σταθερό και φωτεινό μέλλον τοποθετείται από εμάς τους πολίτες. Πρέπει να παλέψουν πρώτα για την Υγεία και την Παιδεία προκειμένου να προσφέρουν στους κατοίκους του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου την υψηλή ποιότητα ζωής που τους αξίζει.